SHARE

Prijavi se na Facebook nagradni natječaj i pokaži svoje znanje, a nagrada za trud i odlučnost je bezbrižan studij turizma na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment. Odgovori točno na pitanja i učini prvi korak prema uspješnoj karijeri u vodećim svjetskim hotelskim lancima, turističkim zajednicama i agencijama i drugim turističkim organizacijama. Požuri jer prvi krug natječaja traje do 23. listopada!

Za sudjelovanje u prvom krugu potrebno je posjetiti Facebook stranicu Bernaysa, odgovoriti točno na nagradna pitanja, a ako i pogriješiš, nema panike jer imaš još dvije prilike za odigrati kviz i ugrabiti drugi krug! U drugi krug ulazi 25 sudionika koji će imati priliku uvjeriti stručni žiri da su upravo oni budući Bernaysovi studenti turizma. Imena kandidata koji će bezbrižno studirati na preddiplomskom studiju „Menadžment i marketing turističke destinacije“ bit će objavljena na Facebook stranici 28. listopada.

Praksa u vodećim hotelskim lancima

Preddiplomski stručni studij „Menadžment i marketing turističke destinacije“ osigurava temeljna znanja koja nisu samo suhoparna teorija. Bernaysov studij turizma uči te kreativnosti, brendiranju, komunikaciji i pruža ti uvid u novi koncept menadžmenta. Studij je vezan uz ekonomiju doživljaja, iskustvo, animaciju i zabavu i prati potrebe tržišta i suvremene trendove. Uz teoriju, studij ti pruža i vrijedno praktično iskustvo koje stječeš u nekim od najpoznatijih svjetskih hotelskih lanaca, turističkim zajednicama i agencijama, destinacijskim menadžmentskim tvrtkama, event menadžment tvrtkama i agencijama te različitim organizacijama koje se bave turizmom. Dodatan benefit studiranja na Bernaysovom studiju turizma je i mogućnost odabira između čak četiri modula usmjerenja kojima se studente vodi k primjenjivom sektorskom znanju, nadasve potrebnom za tržište rada. Pritom je naglasak na iskustvenom učenju kroz terensku nastavu, a zbog čega će studenti po završetku studija biti kompetentni preuzeti odgovornost na upravljačkim pozicijama u turističkom sektoru. Bernaysov studij turizma

Bezbrižno studiraj turizam na Bernaysu!

Prijavi se na nagradni natječaj na Facebook stranici Bernaysa, odgovori točno na pitanja iz kviza i uspon prema uspješnoj karijeri u turizmu može početi! Možda si baš ti budući student na najinovativnijem studiju turizma u Hrvatskoj. Više informacija o nagradnom natječaju potražite na http://bit.ly/StudirajTurizamNaBernaysu.