SHARE

Najpoznatije svjetsko ime na području liderstva i menadžmenta John C. Maxwell, odnosno njegova čuvena metoda razvoja i usavršavanja vrhunskih menadžera, konačno je stigla i u Hrvatsku. U subotu 11. studenoga u zagrebačkom Westinu okupit će se birana poslovna elita iz cijele regije na jedinstvenom seminaru „15 neprocjenjivih zakona rasta i razvoja“ za koji se traži karta više. Kako primijeniti skrivene zakone osobnog rasta i razvoja u svakom segmentu života otkrit će life coach, motivacijski govornik, pisac regionalnih bestsellera i profesor na bečkom Websteru dr. sc. Kenan Crnkić, prva i jedina osoba u jugoistočnoj Europi koja ima pravo podučavanja po originalnom Maxwellovom modelu te izdavanja međunarodno priznatih certifikata. Svi polaznici dobivaju Maxwellov certifikat, što se smatra jednom od najsigurnijih i najisplativijih investicija u profesionalni i osobni razvoj u svijetu.  

„15 neprocjenjivih zakona rasta i razvoja“ najvažniji je Maxwellov seminar koji uči kako primijeniti skrivene zakone osobnog rasta i razvoja u bilo kojem segmentu života, kako kroz primijenjena znanja ovladati svojim vremenom, definirati svoju viziju, riješiti se odlaganja, bolje komunicirati, ostvariti svoj puni potencijal te ultimativno postati najbolja verzija sebe. Cijena cjelodnevnog seminara iznosi 350 EUR, a uz Maxwellov certifikat uključuje sve materijale potrebne za seminar, knjigu Johna Maxwella, Amazon bestseller „7 tajni uspjeha“ s posvetom i jedinstven poklon iznenađenja, te potencijalno članstvo u prestižnom „Krugu uspjeha“.

Dr. John C. Maxwell punih šest  godina suvereno drži prvo mjesto na prestižnoj listi globalnih gurua, govornika i trenera. Autor je preko 70 New York Times i Wall Street Journal bestsellera prevedenih na preko 50 svjetskih jezika, prodanih u preko milijardu primjeraka te je utemeljitelj svjetski čuvene Maxwellove metode, koju je isprobalo više od šest milijuna lidera u 185 zemalja. Seminar će održati jedini certificirani trener Maxwellove metode za ovaj dio Europe, dr. sc. Kenan Crnkić, autor regionalnih bestselera o uspjehu (,,7 tajni uspjeha“) i sreći (,,Pazi kojeg vuka hraniš”), doktor ekonomskih znanosti i profesor na katedri za biznis i menadžment poznatog Webster Sveučilišta u Beču, koji je, uz to,specijalističke studije završio na prestižnoj Harvard Business School u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ostalo je svega nekoliko karata, a prijava s podacima (ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja, broj telefona i e-mail adresa, odnosno podatke o tvrtki ukoliko ista vrši uplatu) potrebno je poslati na [email protected]. Uložite u sebe i postanite svoja najbolja verzija!