SHARE

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban predstavili su jutros dodatne informacijske usluge i komunikacijske platforme koje su za građane uveli Zagrebački holding i Grad Zagreb.


Prije dvije se godine, prema suvremenim komunikacijskim standardima, a u skladu sa smjernicama razvojnoga trenda Uprave Zagrebačkog holdinga započelo raditi na integraciji ponajprije telefonske komunikacije na jedinstvenu platformu. Tako je Zagrebački holding, postao kontinuirano dostupan, 24 sata dnevno, sve dane u godini. 072 500 400 – Jedan broj za sve.

Uz Pozivni Centar uvode se u praksu i dodatni, suvremeni komunikacijski kanali. Građani Zagreba s agentima mogu stupiti u kontakt putem mobitela i popularnih komunikacijskih servisa (Whatsapp i Viber), kroz informatičko sučelje (chat) te dobivati na jednom mjestu pregled statusa svih usluga koje Društvo pruža (preko jedinstvene internetske stranice sada.zgh.hr.)

Ovime osiguravamo bolju dostupnost i transparentnost, te u konačnosti veće zadovoljstvo naših građana, istaknuo je gradonačelnik Bandić napomenuvši kako će provjeriti rad Centra jednom prilikom kada se usred noći vrati kući jer su upravo interakcija sa sugrađanima, osluškivanje njihovih potreba i stalna asistencija, samo neki od imperativa politike Grada.

Prezentacijom praćenom animacijama nove je usluge predstavila predsjednica Uprave ZGH Ana Stojić Deban. Struktura korisnika, kao i usluge koje se realiziraju i više su nego kompleksne, a teži se prilagoditi cijelom spektru korisnika, njihovih navika i potreba.

Kako je istaknula, Pozivni centar od svojih je početaka povezan s operativnim službama podružnica Zagrebačkog holdinga i ovisnih trgovačkih društava, objedinjujući tako informacije od značaja iz javnog prijevoza, prometne i komunalne infrastrukture, energetskih djelatnosti, ali i tržišne ponude. Pojednostavljeno, operativne i praktične informacije od značaja za javnost i svakog korisnika promptno se dostavljaju Centru i komuniciraju prema svim zainteresiranim korisnicima. Interes korisnika u svakodnevnom je porastu i agenti Pozivnog centra odgovore na više od tri tisuće poziva dnevno.

Također, u intenzivnoj suradnji s resornim službama Grada Zagreba modificirana je mobilna aplikacija Moj Zagreb, a putem objedinjene platforme građanima je omogućeno promptno zaprimanje važnijih vijesti na mobilne telefone, pretraživanje važnijih ustanova, upravljanje uslugama koje koriste i slično.