SHARE

Kad čovjek krene u poduzetništvo pun entuzijazma, energija i ideja, uživa u svakom koraku svog pothvata. Otvori obrt ili firmu, opremi ured, krene raditi. Proda uslugu. Slavi. No, kako bi naplatio uslugu potrebno je naraviti račun. Otvara Internet traži primjere računa, pretipkava u word. Zadovoljan je. Otvara mail, ubacuje račun, šalje. Uplata sjeda. Ponovo slavi, jer znamo kako je važno proslaviti uspjeh. Skočimo sad u budućnost..

Usluge se prodaju, posao ide, a računi postaju tlaka. Poduzetnik gubi entuzijazam utipkavanja računa, kopanja po folderima tražeći iste, slabo prati tijek naplate, nema pojma koliko je zaradio i slično. Kada dobije upit za ponudu sretan je, ali i namrgođen jer zna da ga čeka tlaka pisanja ponude, jedan od omraženijih zadataka u poduzetništvu, vjerujte.

U ovom trenutku u život poduzetnika ulazi Solo – web servis za izdavanje računa. Osim izdavanja i fiskalizacije računa, Solo nudi i jednostavnu izradu ponuda kao i evidenciju naplate. No, zašto bi netko zapravo koristio Solo, zašto vam treba servis poput toga? Objasnit ćemo najvažnije razloge u pet točaka:

  1. Jednostavnost korištenja, bez instalacije i ulaganja u opremu

Bauk je da su programi za vođenje evidencije računa komplicirani. Solo je od početka išao s jednom idejom – olakšati poduzetniku. A nije neko olakšanje ako vam za korištenje trebaju sati učenja programa i „olakšanje“ u novčaniku. Stoga za Solo ne treba nikakva dodatna oprema, trebate računalo s pristupom na Internet i printer, običan ili POS, koji vam više paše za vaše poslovanje.

  1. Super korisnička podrška

Odmah druga stvar je korisnička podrška. Iza servisa stoje živi ljudi koji su vam na raspolaganju putem sučelja u servisu, e-maila, telefona ili chata na stranici servisa. Solo je među prvima uveo chat za svoje korisnike koji se pokazao kao preferiran način komunikacije jer omogućuje korisnicima brz i lak pristup do tražene informacije ili pomoći oko korištenja.

Solo

  1. Najbolja cijena na tržištu, bez ikakve ugovorne obveze

A koliko to košta, pitat će se svaki poduzetnik jer je novac važna stavka u svakom poslovanju. Cijena za dobiveno je najbolja na tržištu i iznosi ukupno 49 kuna za mjesečnu licencu. Nema nadoplata, nema ograničenja, a što je najbolje nema niti ugovorne obveze. U bilo kojem trenutku se s naplatnog paketa možete prebaciti na besplatni pa ponovo naplatni, Solo čuva vaše račune i podaci su uvijek dostupni i na sigurnom, bez obzira na paket koji koristite.

  1. Besplatno korištenje i fiskalizacija za mikro poduzetnike

A ima i besplatno? Ima. Do tri računa mjesečno možete izdati besplatno pa tako u mjesecima manje potražnje možete koristiti besplatnu licencu, a kada se pokaže potreba nadoplatite na neograničeno korištenje. Fiskalizacija je u potpunosti podržana i za naplatni i za besplatni paket kao i druge opcije.

  1. Kontinuirane besplatne nadogradnje

Tržište se mijenja, zakoni se mijenjaju pa se i Solo mijenja. Kontinuirano se nadograđuje, a uvažavaju se i prijedlozi korisnika pa ako otkrijete kako bi vam trebala neka opcija, javite se i Solo će pokušati u sljedećoj nadogradnji ubaciti i tu opciju. Ovaj princip se pokazao omiljen kod korisnika. No, koliko god se Solo mijenjao, cijena ostaje ista, sve nadogradnje su naime, besplatne.

Isprobajte Solo i olakšajte si poslovanje. Ponude, računi, otpremnice, evidencija poslovanja, graf prihoda i sve to u jednostavnom sučelju, uvijek dostupno. Javite nam kako vam se sviđa i želimo vam puno računa!