Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Stratego.hr (www.stratego.hr) portala i svih njegovih dijelova tvrtke Intonacija j.d.o.o (u nastavku samo Intonacija) automatski se prihvaćaju sva aktualna pravila korištenja.
Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Stratego.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.
Niti jedan dio portala Stratego.hr ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Svi članci objavljeni na portalu www.stratego.hr vlasništvo su Intonacije, a fotografije atribuiranim autorima i/ili nositeljima prava.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Stratego.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Intonacije ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Intonaciji ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na portalu www.stratego.hr mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.
Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja Intonacije i drugih vlasnika autorskih prava. Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak.
Korištenjem sadržaja portala www.stratego.hr korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ovog portala te prihvaća koristiti sadržaj portala isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. U slučaju neovlaštenog i/ili protuzakonitog korištenja sadržajem, Intonacija je ovlaštena od osobe koja koristi na isti način sadržaj naplatiti korištenje usluge u peterostrukom iznosu od iznosa utvrđenog cjenikom.

Intonacija posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja www.stratego.hr portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje portala www.stratego.hr ako ne krše pravila korištenja.

Ova web stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Intonacija nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.
Svi članci objavljeni na portalu Stratego.hr vlasništvo su Intonacije, koja dopušta ograničeno i povremeno prenošenje svojih članaka u drugim medijima.
Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka s portala Stratego.hr isključivo kao kratku vijest od najviše deset redaka (300 znakova) uz obavezno navođenje izvora, pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web portal www.stratego.hr .
Portal www.stratego.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.
Portal www.stratego.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Svi sadržaji portala www.stratego.hr koriste se na vlastitu odgovornost i Intonacija ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
Pristup portalu www.stratego.hr i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi.

Autorska prava

Intonacija polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizaulne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) na portalu www.stratego.hr . Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Intonacije i podložno je tužbi. Intonacija je odlučna u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora.
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (www.stratego.hr , partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi te će prekršitelji biti tuženi pred nadležnim sudom.
Ako netko smatra da je Intonacija putem portala www.stratego.hr povrijedio njegova autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na vanjske stranice

www.stratego.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Intonacija objavljuje linkove na portalu www.stratego.hr u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Zaštita privatnosti

Intonacija na portalu www.stratego.hr štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.
Intonacija se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ove web stranice. Portal www.stratego.hr može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi portalu www.stratego.hr .
Intonacija će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga Intonacije na zadovoljstvo korisnika.
Intonacija se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.
Intonacija je ovlaštena, na zahtjev tijela državne vlasti, dostaviti podatke o korisnicima portala www.stratego.hr neovisno o prethodnim odredbama uvjeta korištenja.
Intonacija zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja i korištenja web stranice www.stratego.hr u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.
Intonacija ne odgovara za poruke uvredljivog ili neprimjerenog sadržaja objavljenih u komentarima unutar članaka iz razloga što ne može u potpunosti kontrolirati sve poruke. Dotične rubrike funkcioniraju kao oblik javnog medijskog dobra gdje građani slobodno izražavaju svoje mišljenje koje ne podliježe uređivačkoj politici i kontroli Intonacije odnsono www.stratego.hr.

Poruke www.stratego.hr-a i sponzora

Intonacija može registriranim korisnicima portala povremeno poslati obavijesti portala www.stratego.hr i sponzora.

Modificiranje i promjena pravila

Intonacija zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Intonacija može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu www.stratego.hr smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Ostavi odgovor