SHARE

Fresh.hr

Od kolovoza je hrvatski web prostor bogatiji za još jedan projekt – Fresh.hr.

Fresh.hr

Kao što i ime sugerira portal je namijenjen za one koji žive život pun svježine, napretka i novih spoznaja, a sve u svrhu poboljšanja kvalitete življenja.

Bez pretencioznosti i elitizma Fresh.hr je za sve one koji žele unaprijediti svoju egzistenciju bilo kroz rad na svom tjelesnom ili duhovnom biću ili kroz recepte koji ne počivaju na okrutnosti.

Rubrike koje ćete pronaći na ovom web portalu su vijesti, veganski recepti, škola kuhanja, tijelo i duh. Ideja vodilja iza ovog projekta okupiti na jednom mjestu savjete vezane uz zdrav život.

Fresh

Fresh.hr – Osvježi svoj život

Svakodnevno ćemo pružati informacije o tome kako “osvježiti” život, hraniti se zdravo, a bez okrutnosti, održavati svoje tijelo, ali i duh na zavidnoj razini.

Voljeli bismo postati mjesto okupljanja za istomišljenike koji poput nas dijele strast prema životu u skladu s prirodom, osobnom napretku i suživotu vođenom u miru i skladu sa samim sobom i okolinom.

Pozivamo vas da posjetite Fresh.hr i lajkate i Facebook stranicu Fresh.hr te pratite i sudjelujete u ovom, na našem tržištu, jedinstvenom web projektu.