SHARE

Više zabave za vaše klince i klinceze  uz očuvan kućni budžet? Moguće?

Od danas je, i to na zadovoljstvo svih roditelja. Naime novu uslugu na našem tržištu pruža upravo Kockoteka.hr internet servis, a omogućuje online najam najnovijih LEGO® setova.

Ako ste roditelj, sigurno ste se susreli s učestalim problemom gomilanja igračaka za koje vaše dijete nakon nekog vremena izgubi interes, a vaš novčanik je sve tanji. Poseban problem nastaje ako je vaše dijete ljubitelj vrlo popularnih LEGO® kockica. Kako vaše dijete raste, kroz vrijeme pokazuje interes za različite teme kockica. U većini slučajeva se prestaje igrati sa jednom temom ili setom, a vi započinjete skladištiti stare setove.

Kockoteka.hr doskočila je rješenju tog problema: pruža vam mogućnost najma LEGO® setova gdje je računica jednostavna –vaše dijete konstantno dobiva nove i zanimljive setove, a vi plaćate manje!

Evo što osnivači kažu o nastanku koncepta najma LEGO® setova: „Ideja za ovakvim servisom je nastala spontano, kroz igru s našim djetetom koji je veliki obožavatelj LEGO® kockica. Primijetili smo da nam se sin određeno vrijeme igra s novo kupljenim setom, ali da ubrzo na tržište izađu novi setovi koje on poželi, dok mu ostali setovi koje ima više nisu zanimljivi. U razgovoru sa širom rodbinom i prijateljima, shvatili smo da i drugi roditelji imaju sličan problem. To nas je nagnalo na ideju o posuđivanju LEGO® setova, s kojom bi djetetu pružili sate igre po puno povoljnijoj cijeni od kupovine kockica.“

Kockoteka.hr trenutno u ponudi ima više od 160 LEGO® setova, a omogućuje Vam brzu i jednostavnu online narudžbu. Uslugu možete koristiti putem 2 pretplatnička modela: osnovni model omogućuje najam 1 LEGO® seta mjesečno, uz pretplatu od 150 kn mjesečno, dok je napredni model namijenjen za korisnike koji žele imati mogućnost najma 2 LEGO® seta u mjesecu, uz pretplatu od samo 200 kn mjesečno.

Pretplata se može aktivirati i deaktivirati na korisnički zahtjev, odnosno ne postoji ugovorna obveza. Servis funkcionira po principu liste želja, gdje korisnik definira one setove koje želi unajmiti. U trenutku kada set sa liste želja postane dostupan za korisnika, šalje mu se najava dostave gdje korisnik potvrđuje da želi dostavu seta koji je dostupan za isporuku.

Kockoteka.hr  je mislila na sve detalje pa je tako uspostavljen proces čišćenja i kontrole setova, kako bi Vaše dijete sigurno i nesmetano moglo u potpunosti uživati u najdražim LEGO® kockicama.

Sve što trebate je kliknuti na www.kockoteka.hr, pretplatiti se i kroz par klikova odabrati LEGO® setove u listu želja. Dostupan set sa liste će vam biti ponuđen za najam, a čim potvrdite zaprimanje seta, isti će Vam stići na kućnu adresu gdje god se vi nalazili unutar Hrvatske.

Više o Kockoteci saznajte na www.kockoteka.hr .