SHARE

U Zagrebu je ovih dana otvorena rođendaonica Ročkas, zabavni centar za djecu uzrasta od 5 do 8 godina. Ročkas se nalazi na Zavrtnici 17, u sklopu FirstFitnes&SquashTower centra, a prostor za proslavu rođendana sastoji se od dvije dvorane veličine 100 i 200 četvornih metara. Dvorane zadovoljavaju sve sigurnosne standarde, prozračne su i osvijetljene.

Igre i programe za vaše mališane osmislio je tim mladih i iskusnih animatorica, a proslava je organizirana kroz razne natjecateljske igre. Svaki mali slavljenik od ekipe Ročkasa dobiva i poseban poklon.

Za roditelje je osiguran besplatan parking u velikom dvorištu za cijelo vrijeme trajanja rođendana, a u sklopu rođendaonice se nalazi caffe bar koji nudi razne vrste toplih i hladnih napitaka, te svježe cijeđene sokove. Caffe bar ima i vanjsku terasu te  besplatan WI-FI.

Dok se djeca zabavljaju u rođendaonici, roditelji koji su zainteresirani za sportske aktivnosti mogu odraditi trening sa trenerom squasha ili fitness trening s osobnim trenerom koji će pokazati osnove zdravog vježbanja. Ako ste napredni squasher, trener može odraditi trening s vama.

Više informacija o Ročkasu doznajte na www.rockas.hr