SHARE

Svaki put kad u trgovini ‘provučete karticu’ ili račun platite preko mobitela, vaši podaci se brzinom interneta prerađuju dok u par sekundi ne dobijete potvrdu o obavljenoj transakciji. Sigurnost podataka, plaćanja, aplikacije i novosti u platnoj industriji nešto su na čijem poboljšanju neumorno radi tim iz međunarodne tvrtke Mercury Processing Services International. Sve su okrunili online časopisom koji se obraća svima koji žele vidjeti što stoji iza platnih usluga.

Osim što surađuju s poslovnim partnerima u jedanaest tržišta diljem svijeta, lansiranjem časopisa InPayments na interaktivan način pružaju novosti o inovacijama, tehnologiji i brzini kojom se mijenjaju načini na koje kupujemo, trošimo ili kontroliramo što se točno događa s našim novcem.

InPayments časopis izlazi svaka tri mjeseca, odnedavno je postao digitalan, prilagođen je svim platformama na kojima volite čitati i dizajniran tako da se u njega zaljubite od prvog članka. Sadrži tri rubrike – glavnu temu broja, vijesti iz industrije i vijesti iz kompanije.

Sadržaj je pisan na engleskom jeziku što mu daje međunarodnu publiku, a moderni dizajn donosi infografike i podcaste pomoću kojih ćete otkriti dinamične strane ove industrije.

U najnovijem izdanju su tako na interaktivan način obrađeni ovogodišnji trendovi u platnoj industriji u okviru kojih ćete naučiti u kakvom se okruženju industrija trenutno nalazi te za koje izazove se klijenti i tvrtke trebaju pripremiti. Također ćete saznati koje su ključne komponente za razvoj programa lojalnosti, koje su novosti u okviru GDPR-a te zašto današnji klijenti moraju biti uvjereni da su njihovi osobni podaci zaštićeni i sigurni kako bi bili uistinu zadovoljni.

Vijesti iz platne industrije

Drugi dio časopisa su vijesti iz same tvrtke Mercury Processing Services International, pa se ovaj put mogu pohvaliti uspješnim uvođenjem mToken rješenja za slovensku Gorenjsku banku.

Naslovnica online magazina InPayments

Treći dio časopisa su vijesti iz industrije, koje pružaju širi pogled na aktualnosti u platnim uslugama u svijetu. InPayments tako objašnjava pitanje “nevidljivog” novca. Kako  je prošla godina bila prava godina kriptovaluta, neke zemlje su se već odlučile uvesti svoju nacionalne kriptovalute.

U devetom broju InPayments-a obraća se posebna pozornost i na sigurnost informacija, novca i privatnosti kao preduvjeta za zadovoljne korisnike. Članak o sigurnosti pokazat će vam zašto je upravo ona postala ključan faktor da se privuku korisnici koji će biti zadovoljni svojom bankom. Članak nudi i podcast o trendovima na drugoj strani – prijevarama koje dolaze s novom tehnologijom tj. novim rizicima.

Ovo je samo dio sadržaja kojim InPayments želi svoje čitatelje informirati i pripremati na sve što je postala njihova svakodnevica.

NAJNOVIJI BROJ INPAYMENTS-A ČITAJTE OVDJE