SHARE

TeslaFest oživljava ideju škole kao središta kulturnog i društvenog života našeg kvarta s ciljem povezivanja zajednice i stvaranja dobrosusjedskih odnosa u opuštenom okruženju školskog vrta.

Ovogodišnji TeslaFest naglasak je stavio na poduzetništvo i aktivno građanstvo, te je obilovao prodajnim izložbama i brojnim radionicama. Posjetitelji su imali priliku istražiti raznovrsnu ponudu prodajnih predmeta. Privjesci, magneti, lampe, sol za kupanje, sok od bazge, terarij i podmetači za čaše bili su samo neki od proizvoda koje su posjetitelji mogli pronaći. Svaki od njih je bio pažljivo izrađen i predstavljao unikatni komad.

Izložbe fotografija, slikovnica i pletiva predstavljale su pravo umjetničko iskustvo. Svatko je mogao uživati u prekrasnim radovima i pronaći nešto što mu se sviđa.

Za one koji su željeli izraziti svoju kreativnost i naučiti nešto novo organizirane su radionice face painta, izrade makramea, robotike i pub kviz. Festival je bio prepun zabavnih aktivnosti- sportske vrtne igre, šah i vrtna zumba bili su samo neki od načina na koje su se posjetitelji mogli zabaviti i povezati s drugima.

Školski vrt je bio savršeno mjesto za opuštanje uz kafić s Teslom na kavi. Posjetitelji su mogli uživati u opuštajućem okruženju, dobroj glazbi i ukusnoj hrani. Photo booth je bio popularno odredište za sve koji su željeli zabilježiti trenutke s festivala.

Festival je i ove godine bio iznimno posjećen te prema pozitivnim evaluacijama posjetitelja možemo samo zaključiti da je bio i vrlo uspješan.