SHARE

Svega 10% radnika veseli se svakodnevnom odlasku na posao, a tek njih 19% zadovoljno je poslom koji radi. Čak 40% zaposlenika neće raditi ništa povrh svog posla, ukoliko osjećaju da im nitko ne odaje priznanje za trud. Dapače, za njih čak 83% priznanje je važnije od bilo koje druge nagrade ili dara!

Jeste li se zamislili nad ovim podacima? Muče li vas konstruktivna pitanja poput:

  • Koliko su moji zaposlenici motivirani?
  • Koliko (novca) moj posao dobiva/gubi zbog toga?
  • Mogu li nešto učiniti kako bih dodatno motivirao svoje zaposlenike i povećao njihovu produktivnost?

 Čestitamo, vama je stalo do vašeg poslovanja i zadovoljstva vaših zaposlenika!

Rješavanje problema započinje prikupljanjem relevantnih informacija, stoga vas pozivamo da i ove godine sudjelujete u istraživanju Najbolji poslodavac 2015.

Transparentni rezultati dobiveni analizom podataka uz najvišu razinu kontrole omogućavaju vam da steknete objektivan uvid u stupanj motiviranosti i angažiranosti svojih zaposlenika, a imate i mogućnosti uvida u dodatne analize rezultata prema odjelima ili podružnicama, dobi i spolu zaposlenika.

Izvješće, između ostalog, ukazuje na vaše snage i slabosti u upravljanju zaposlenicima, te vam pruža mogućnost usporedbe s drugim tvrtkama koje pripadaju istom gospodarskom krugu, ali i s vašim rezultatima prethodnih godina, ukoliko ste već sudjelovali u istraživanju Najbolji poslodavac.

U  istraživanju koje svake godine obuhvaća po nekoliko tisuća zaposlenika, tvrtke s najboljim rezultatima stječu status ‘Najboljeg poslodavca’ te na taj način ostvaruju konkurentsku prednost na tržištu, privlače kvalitetne kandidate te imaju zaposlenike koji se dugo zadržavaju i daju svoj puni doprinos radu.

Više informacija možete saznati na http://www.najboljiposlodavac.hr/

Sponzorirani članak