SHARE

Jedan od najutjecajnijih motivacijskih stručnjaka i govornika na našim područjima, dr. sc. Kenan Crnkić, predstavit će ovog četvrtka u Zagrebu svoju novu knjigu „7 tajni uspjeha“ koja je pomogla tisućama ljudi da ostvare svoje ciljeve rastući u osobnom, društvenom i financijskom pogledu.

Crnkić je inače autor i knjige “Pazi kojeg vuka hraniš”, o kojoj smo pisali ranije na Strategu.

Promocija ovog jedinstvenog priručnika i vodiča do uspjeha održat će se 26. travnja 2017. godine u 19 sati u Kinu Europa u Zagrebu. Osim samog autora na predstavljanju će sudjelovati i autorica popularnog hrvatskog bloga Čitaj knjigu Alis Marić i jedan od vodećih hrvatskih komunikacijskih stručnjaka dr. sc. Božo Skoko.

Na predstavljanju ove jedinstvene knjige dr. sc. Kenan Crnkić, jedan od pionira motivacijske literature, će na sebi svojstven, iskren, otvoren i jednostavan način približiti posjetiteljima ovu naizgled kompleksnu temu te dati konkretne i primjenjive savjete kako uspjeti u životu, uz pomoć svojih gostiju. U svojoj misiji promoviranja fenomena uspjeha i sreće pojavljuje se u svim značajnijim medijima i simpozijima diljem regije, prenoseći na prepoznatljiv, često nekonvencionalan, jednostavan i izrazito poticajan način ključna zapažanja, poruke i savjete. Također, njegove besplatne postove na blogu i motivirajuće sadržaje svakodnevno putem web stranice i društvenih mreža – Facebook i Instagram – prati više od 200 tisuća ljudi.

Predavanje i promocija hrvatskog izdanja „7 tajni uspjeha“ besplatno je i otvoreno za sve koji žele iskoristiti svoje potencijale, razvijati se i promijeniti svoj život.

ostvarivanje sreće i uspjeha u svakodnevnom životu veoma često izgleda daleko i neostvarivo te ne znamo kako bismo i na koji način se uhvatili u koštac sa životnim situacijama koje stoje na našem putu prema ostvarenju naših želja i ciljeva.