SHARE

Edward Bernays University College u Zagrebu pokrenuo je jedinstveni natječaj stvoren po mjeri modernih studenata. Uz jednogodišnju školarinu za Bernaysove studije turizma ili komunikacija, sudionici imaju priliku osvojiti besplatan prijevoz tijekom cijele godine vaučerom od 200 kuna mjesečno, opuštanje i zabavu uz nezaboravne predstave i besplatan tečaj stranog jezika. Ovako bogat stipendijski paket pogodnosti ostvaren je zahvaljujući partnerstvu Bernaysa, Ubera, Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija i SOKRAT Škole stranih jezika. Natječaj je otvoren od 14., a traje do 29. listopada te se odvija u dva kruga.

Prvi krug natječaja #NaBernaysuMOGUVIŠE odvija se na Instagram profilu Bernaysa. a podrazumijeva uspješno odgovaranje na pitanja koja će biti objavljena u InstaStoryjima Bernaysa. Pitanja su vezana uz aktivnosti na Bernaysu i partnere ovog natječaja, a odgovori se kriju na društvenim mrežama i webu Bernaysa i partnera natječaja. Potrebno je odgovoriti točno na najmanje četiri pitanja. Prolazak u drugi krug kandidate vodi na razgovor sa stručnim žirijem na kojem će im jasno pokazati zašto oni zaslužuju postati ovogodišnji stipendist.

Benefite ovogodišnjeg natječaja najbolje opisuje krilatica pod kojim se odvija, „Studiram, besplatno se vozim Uberom, u Komediji uživam u predstavama i u Sokratu učim strane jezike!“

Više informacija o nagradnom natječaju možete pronaći na web stranici te Instagram profilu Bernaysa.