SHARE

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski, prva visokoškolska ustanova u Republici Hrvatskoj koja je dobila dopusnicu za izvođenje svih svojih studijskih programa putem sustava učenja na daljinu – online studija, organizira 8. Međunarodnu konferenciju o učenju za poduzetništvo – ICEL8. Konferencija će se održati u Hotelu Antunović 16. studenog 2018. godine, a glavna je tema ODRŽIVO PODUZETNIŠTVO: poslovni uspjeh kroz interakciju ekonomskog, društvenog, ekološkog i kulturnog sustava.

Tradicionalno ICEL se održava pod visokim pokroviteljstvom Ureda Predsjednice Republike Hrvatske, gospođe Kolinde Grabar Kitarović, te uz pokroviteljstva brojnih ministarstava i drugih javnih tijela. Svrha je konferencije okupiti studente, znanstvenike i praktičare zainteresirane za rad, istraživanje i promišljanje poduzetništva, dok je glavni cilj svim sudionicima omogućiti da međusobnom interakcijom i umrežavanjem identificiraju i razmijene praktična i znanstveno dokazana rješenja koja podržavaju održivo poduzetništvo.

Svoje će poduzetničko iskustvo s gostima podijeliti glavni ovogodišnji govornici- cijenjeni Alcino Pascoal, savjetnik za upravljanje tvrtke Madan Parque (Portugal) i Ivan Bračić osnivač, savjetnik uprave i prokurist tvrtke PIP d.o.o. te predsjednik Udruge inovatora Hrvatske.

Kroz atraktivne panele izlagača i stručnjaka iz ovog područja svi sudionici imat će priliku čuti novosti i zanimljivosti u vezi tema kao što su održivo poduzetništvo kao čimbenik konkurentnosti, važnost održivog poduzetništva za ekonomski razvoj, izazovi i trendovi održivog poduzetništva te inovacijsko i tehnološko poduzetništvo. Više o konferenciji i mogućnostima sudjelovanja dostupno je na http://www.icelconf.eu.

Poduzetništvo i poduzetnici od ključne su važnosti za dugoročni razvoj i rast naše ekonomije, kao i zdravlje i prosperitet društva, a upravo Visoka škola Nikola Šubić Zrinski suvremenim obrazovnim i istraživačkim pristupom studentima omogućava vrhunsko poduzetničko obrazovanje i promiče suvremeni obrazovni i istraživački pristup (dualno poduzetničko obrazovanje – teorija i praksa). Detalje pogledajte na: http://www.zrinski.org/nikola/.